Visningstur med Fjord Line

Elna Wigum i Fjord Line er meget godt fornøyd med visningsturen de arrangerte for Nordic Arena medlemmer. -"Vi har fått nye venner, nye kontakter og masse flotte ambassadører i markedet som nå anbefaler oss og ser at vi også kan være et meget godt alternativ når bedriftene neste gang skal arrangere samlinger eller sosiale happenings. Det gleder oss"! sier hun.
Her følger en evaluering av turen,
-"Søndag 10.april møtte 18 NA medlemmer og 4 Fjord Line ansatte på kaien i et Bergen badet i solskinn. Værgudene kunne ikke gjort en bedre jobb.
Etter innlosjering på lugarene samlet vi oss på konferansedekket i 10 etg hvor vi nøt sjøbrisen før vi inntok litt mat. Undertegnede fortalte medlemmene om Fjord Lines historie, hvorfor skipene ble bygget som de gjorde og litt om hva vi som rederi arbeider med. Mine dyktige kollegaer som hadde tatt turen helt fra Egersund for å være med – fortalte så om hva Fjord Lines eget reisebyrå kan være behjelpelig med på hotell, fly, aktivitet og arrangement siden.
Etter denne seansen gikk turen til omvisninger på broen og i maskinrommet og det var en entusiastisk og vitebegjærlig gjeng som kom på besøk. Her måtte mannskapet svare på utallige spørsmål og det ble et interessant og lærerikt møte.
Tilbake på konferansedekket hadde vi en uhøytidelig quiz om det vi hadde lært i løpet av dagen og også litt fun facts fra Danmark. Selv om vårt reisebyrå kan bistå med det aller meste fra hoteller, aktiviteter, feriesenter etc i både Norge, Sverige og Danmark – kan vi dessverre ikke levere eskortejenter – selv om noen trodde dette.
Premien til vinnerlaget var oppblåsbare Fjord Line skip – og disse ble gjenstand for mye moro på resten av turen.
Kvelden ble tilbragt med et deilig måltid i Fjord Lines All Inklusive buffet før turen gikk til nattklubb og pianobar.
Neste morgen skinte solen fra et skyfritt Danmark og utrolig nok var det så å si vindstille. Etter en intens vekkerunde hadde vi egen buss til Løkken og Vest Event. Firmaet tilbyr det alle meste fra ATV kjøring på strandet og ute servering av mat – til brettseiling året rundt. Her badet de tøffeste, noen satt i solsteiken og nøt utsikten mens andre kjørte segway. Nye kontakter ble knyttet på tvers av landegrenser og alle hadde en fin start på dagen her.
Turen gikk videre til Weber Grillakademi hvor vi ble delt inn i 3 lag som konkurrerte om å lage den beste to-retters lunsj. Vi fikk innføring i grillteknikker og gjennomgang av oppskrifter som lages på tid etter oppskrift. Dette var morro og alle deltok med stor iver. Noen mente det var feil lag som vant – og disse var gjerne dem med størst konkurranseinstinkt J
Så hadde vi litt egentid i Ålborg før turen gikk til Fun Center med flere leker og konkurranser. Latteren satt løst og det var artig å se hvordan voksne blir barn igjen når anledningen byr seg. Sumobryting mellom 2 meter og over 100 kg - mot 1.80 og lagt under 100 kg er rått parti J
Etter en lagt og begivenhetsrik dag var det tid for å vende tilbake til skipet hvor en deilig middag ventet på Grieg Steakhouse om bord. God stemning og mange nye bekjentskap var knyttet og de ble holdt «takk for turen « taler og vi som arrangør fikk et inntrykk av at alle hadde kost seg stort på turen. Vi fikk tilbakemeldinger på at det var overaskende og nyttig å oppdage hvor stort utvalget til Fjord Line egentlig er. Evalueringen tirsdagen gjorde oss som arrangør veldig glad – da det var meget positive evalueringer vi fikk som takk for turen.
Vi har fått ny venner, nye kontakter og masse flotte ambassadører i markedet som nå anbefaler oss og ser at vi også kan være et alternativ på neste ledersamling, blåtur eller vennetur – og det gleder oss.
Atter en gang: Tusen takk for en flott tur"!