Tre nye medlemsbedrifter til Nordic Arena Bergen

Det er en stor glede å kunne ønske nykommerne varmt velkommen til oss i Nordic-familien; Bølgen&Moi, Fana Catering og Harbour Cafe!

Bølgen&Moi er nok vekjent for de fleste. Dette kvalitetsstempelet av kokkekunst som startet i 1995 av kokken Trond Moi og vinkelneren Toralf Bølgen. Restauranten ligger i tidligere Bergen Kreditbank, hvor Bølgen&Moi´s interesse for kunst kommer til sin rett. Trond Moi og Odd Magnus Solbue tar oss på en omvisning, og i restauranten har de et eget kjøttmodningsskap med delikate hele oksekammer som henger til modning. De har også et flott osteskap som sørger for at ostene modnes på en optimal måte. 

Trond Moi og Daglig Leder i Bergen, Odd Magnus Solbue sier de begge gleder seg til å ta fatt på medlemsskapet i Nordic Arena, og at de har store forventninger til hva de kan få ut av nettverket både når det gjelder å knytte seg opp mot næringslivet i Bergen, å få utveksle kompetanse og ikke minst hva de kan få igjen i kroner og øre.

Fana Catering er nok også en kjenning for de fleste i Bergensregionen. Siden 1992 har de drevet med catering og selskapsservice i Bergen. De holder til i store lokaler på Kilden Senter, men har som en suksessfaktor inngått avtale med 14 lag og foreninger om uteleie av lokaler, feks Fana Roklubb og RAN Seilforening for å nevne noen. Dermed kan de tilby sine kunder et variert og solid utvalg av meget flotte lokaler, tilpasset ethvert formål. De kan ordne det meste til både små og store fester og arrangementer, og har en rikholdig cateringmeny og noe for enhver smak.

Dag Erik Dahlslett er en relasjonsbygger av rang og har allerede et solid nettverk som har vært en medvirekende årsak til at Fana Catering er kommet dit de er i dag. Likevel syntes han Nordic Arena er en spennende arena, og at det blir en prioritert markedsaktivitet for Fana Catering fremover. Han gleder seg til å både bidra til - og lære av nettverket.

Harbour Cafe og Suruffy Murphys på Torget valgte også å gå inn i Nordic Arena denne uken. Hvem har ikke vært innom der i kveldssol, før en konsert på Koengen eller etter julebordet? To barer over to etasjer, Harbour og Tonga Bar gir mange ypperlige muligheter til å stenge av en passende avdeling til firmaarrangement. Og med den eneste ekte irske pub'en rett ved siden av, Scruffy Murphys, som kan by på spennende øl, levende musikk og live fotball er bar-bransjen nå full i Nordic Arena.

Daglig leder, Gry-Anett Aasen er en engasjert leder som ønsker å sette både Harbour og Scruffy Murphys på kartet gjennom de synergier som skapes i nettverket. Hun har stor tro på at det å få profilere seg i et fora med så mange bedriftsledere vil være med å bidra til det over tid.

Vi i Nordic Arena ønsker alle hjertelig velkommen til oss!