Vellykket nettverkssamling til Myrkdalen

I perfekte omgivelser og med god mat og drikke på Myrkdalen Hotel var alt tilrettelagt for en samlende og sosial tur hvor vi knytter nye kontakter og pleier eksisterende. Det sto ikke på verken humør og innsats på dansegulvet blandt glade nettverksmedlemmer!

Den faglige delen som gikk på kompetanseutveksling fikk vi fine presentasjoner fra Torbjørn Torsvik i PwC om viktigheten av å være bevisst hva vi kommuniserer både privat og offentlig. Fredrik Duus fra ISS viste oss "The ISS Way", hvordan ISS skal klare å nå sin målsetting om å bli verdens beste på service. Anne Gunn Rosvold fra Bergen Basecamp snakket om sin vei fra alvorlig skade og sykemeldt hverdag til å bli kåret til " årets grunder" før Eirik Skogseth Johannessen fra Bolig & Industri Trygghet AS avsluttet med sin suksessrike historie med å bygge bedrifter, fra Bergen Rørhandel til Ahlsells og nå hvordan han skal bygge Bolig & Industri Trygghet AS.

Hoveddelen av det faglige programmet ble viet Eiendoms Direktør i Voss Fjellandsby; Nils Akselberg. Han tok oss gjennom den spennende ideen om å bygge landets største skidestinasjon i en den gang søvnig jordbruksbygd. Om de som så potensialet, avtalen som ble til på en serviett, og hvordan de jobbet og utviklet området frem til hva det er blitt i dag. Vi fikk også et innblikk i visjoner videre – og vi kan vel med hånden på hjertet si at det fortsatt er uendelig mye å glede seg til i "pudderparadiset"!