Vellykket KICK OFF 2017 med mingling, humor, fag og musikk

Hvordan lykkes man med de målene man setter seg - med de dårligste forutsetningene? Det var tema da Norges kanskje mest kjente ADHD-personlighet Alex Rosen gikk på scenen på Lille Ole Bull under årets Kick Off. Med historier fra Berserk-tiden vi ikke engang trodde noen kunne finne på å dikte opp, loset han oss gjennom alt fra elefant-jaging i Kongo til isbjørn-møte på Nordpolen. Dette showet var "not to be missed" - ikke bare på grunn av humoren, men også mantraet: "just go for it"! Uante ting kan skje når du bare kaster deg ut i situasjoner som virker håpløse og uoversiktlige. Følger man magefølelsen og hjertet vil man lykkes.

Vi hadde også to veldig interessante fag-presentasjoner, av Datametrixog Bergensmagasinet.

Datametrix leverer effektive og sikre nettverksløsninger som forenkler og trygger kommunikasjon via data, tale og video. Pål Skorge ga oss en leksjon i hva de driver med, samt hvilke muligheter som finnes innen teknologi i fremtiden. Datametrix har også vunnet kontrakt med Bergen Media City.

Bergensmagasinet er et helt nytt medlem hos oss. De går mot strømmen og satser bla på papir når resten av mediebransjen går digitalt. Vegard Sletten fortalte litt om galskapen det er å starte opp en mediebedrift midt i en medie-krise. Vi fikk også et innblikk i Bergensmagasinet sine spennende planer i 2017 med bla Bergen Awards.

Det hele ble krydret med musikalske smakebiter fra Tron Jensen. Han lanserte bla sin nyeste single "Det var du som fikk meg te" for oss, en låt som er spille-listet på flere radiokanaler.

I tillegg til alt dette ble det god tid til å bygge relasjoner som skaper tillit og som igjen gir business. Alle våre flotte medlemmer er så positive med å bygge broer og skape merverdi og forretninger for hverandre. Det var også en stor glede å få lov å ønske velkommen til våre aller nyeste medlemmer; 

Akvariet i Bergen, Bergen Sentrum, Clear Channel, Eie Eiendomsmegling og Egon Restaurant.