Tre nye medlemmer i januar

CORNELIUS SJØMATRESTAURANT:

De fleste av dere kjenner sikkert Cornelius som den førsteklasses sjømatrestauranten som de er. En unik beliggenhet i sjøkanten og førsteklasses kvalitet på råvarer blir i tillegg en opplevelse når Alf'en drar igang et foredrag eller stiger opp fra havet med sekken full av godsaker.
- "Skjellmannen" gleder seg til å bli med Nordic Arena Bergen, og han tar med seg administrativ leder Christina Bollmann Lie.


LKC AS:

LKC AS holder til i Tønsberg, og anser Grenland, Oslo og Østfold som sitt nedslagsfelt. Lennert ønsker nå å etablere en avdeling i Bergen, og hva er vel da bedre enn å bli medlem i Nordic Arena for å bli kjent med næringslivet her i byen?

LKC AS består av en avdeling entrepenør og en avdeling byggmester. Førstnevnte har bygget alt fra kai/bryggeanlegg, skoler, idrettshaller, barnehager, sykehjem og eldreleiligheter mens avd. Byggmester har utført mange eneboliger, garasjer, hytter og rehabiliteringer.
LKC har kjøpt seg ekslusivitet i bransjen Entrepenør - og ingen andre kan nå komme inn.


VIDI AS:

VIDI er et web selskap som er en totalleverandør av internett-tjenester. De har høy kompetanse på universell utforming, design, søkemotoroptimalisering, responsive løsninger, teknisk utvikling, markedsføring og kursing.