To nye medlemmer til Nordic Arena Bergen

Det er en glede å presentere to nykommere i november; MCM Media Group AS og Kelly Services Norge AS. Litt mer om hvem de er:

MCMadministrerer innholdsproduksjoner. Dvs at de tar et overordnet ansvar for å skape korrekt innhold til rett kanal og rett publikum. MCM har over tolv års historie i den internasjonale media verdenen, med både spillefilmer, TV-show og modellbyrå på kredit-listen.MCM kan hjelpe din bedrift med reklamefilm, kommunikasjon i sosiale medier, hva som bør kommuniseres i hvilken kanal til hvilken tid.

De fleste fikk gleden av å hilse på Adm.Dir Knut Steen Rakner på møtecupen. Muligheten gjentar seg på julelunsjen – ta godt imot han!

Les mer på: www.mcmreklame.no

Kelly Services er en av verdens ledende aktører innen fleksible bemanningsløsninger, og betjener hvert år 200 000 kunder via 700 egeneide kontorer i i 33 land. Kelly er spesialisert innen rekruttering, personalutleie, outsourcing og rådgivning i omstillingsprosesser.Kelly Services i Norge har kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. I tillegg har de egne rekrutteringskontorer i Lillestrøm, Moss, Kongsberg og på Ågotnes. De rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen en rekke fagområder, både innen privat og offentlig sektor.

Ta vel imot to fantastiske, energiske og sprudlende damer:

Daglig Leder Beathe Knudstad-Lopez og Salgs-og Markedssjef Therese Tefre Steen

Les mer på: http://www.kellyservices.no/no/nohome/