Seks nye medlemsbedrifter i desember

Vi gleder oss over at de ulike bransjene fylles opp med aktører som utfyller hverandre, og at det kommer inn sterke aktører i de ubesatte bransjene. Det er en stor glede å få lov til å ønske de nye desember-medlemmene hjertelig velkommen:

Kelly Services, Volvat Medisinske Senter, BARA Eiendom, Bolig & Industritrygghet AS, Husgruppen AS og Clockwork Bemanning AS!

Kelly Services kommer inn i bransjen bemanning/rekruttering som andre bedrift, og Clockwork Bemanning gjør bransjen komplett som tredje og siste bedrift. Sammen med Proffice utfyller de nå hverandre, og ønsker å få profilere seg i næringslivet og gjøre god butikk gjennom Nordic Arena Bergen.

Kelly Services er en av verdens ledende aktører innen fleksible bemanningsløsninger, og betjener hvert år 200 000 kunder via 700 egeneide kontorer i i 33 land. Kelly er spesialisert innen rekruttering, personalutleie, outsourcing og rådgivning i omstillingsprosesser.

Clockwork er et bemanningsselskap for bygg og anlegg, med kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger og har eget rekrutteringssenter i Krakow. Deres kunder er entreprenører, byggmestere og installasjonsbedrifter. Clockwork teller snart 300 medarbeidere, og er en av de største aktørene i byggebransjen.

Volvat Medisinske Senter tegnet en samarbeidsavtale med Nordic Arena Bergen som første bedrift innen bransen "Helse". De anser nettverket som en ny og spennende salgskanal for sine tjenester, samtidig som de ønsker å styrke sin egen merkevare i næringslivet. Volvat sitt medisinske senter, legevakt og bedriftshelsetjeneste finner du i sentralt plassert i Laguneparken. Her finnes et bredt sortiment av ulike spesialister og allmennleger. Senteret holder åpent hver dag hele året slik at man alltid kan få den hjelpen man trenger. Sammen med sykehuset på Ulriksdal er Volvat vestlandets største private sykehus og medisinske senter.

BARA Eidendom er en nykommer som også er førstemann inn i sin bransje, "Eiendom". De ønsker økt kjennskap til merkevaren inn mot næringslivet, og få mulighet til å presentere seg selv i fora hvor man møter beslutningstakere fra interessante bedrifter. Bara Eiendom er en solid Bergens bedrift med en spennende og variert historie som feiret 100 års jubileum i høst. Selskapet har gjennom årene drevet innen et mangfold av bransjer, men er nå et rendyrket eiendomsselskap. Med attraktive eiendommer sentralt beliggende i sentrum og Kronstadparken, høy kompetanse og over 40 års erfaring i bransjen er Bara Eiendom et trygt og naturlig valg når det kommer til leie av kontor- og butikklokaler.

Bolig & Industritrygghet AS er en forholdsvis nystartet bedrift som har tegnet en samarbeidsavtale med Nordic Arena Bergen for å bygge nettverk og styrke relasjoner. De er en totalleverandør innen Brannsikring og Brannvern. De skal i hovedsak ivareta huseiers ansvar for brannsikkerheten i alle bygg, og gjøre eieren trygg ved å samarbeide med Bolig- Og Industri Trygghet AS. De leverer og monterer også håndslokkere til private og bedrifter ( Bedriften er sertifisert med Grønt kort som en nødvendighet) samt serviceavtaler med Store og mellomstore bedrifter .

Husgruppen AS er en totalentrepenør innenfor byggebransjen, og består av av seks datter-selskaper:

Innomhus AS: Komplett innredning i kontorbygg, hoteller, kjøpesentre, offentlige bygg. Vi er etablert i Bergen, på Stord og i Stavanger

BYHUS AS: Byggmesterbedrift som bygger nye boliger og rehabiliterer eneboliger, flermannsboliger og bygårder. I tillegg utfører vi tømmer- & snekkerarbeider på alle typer bygg

BYHUS Utvikling AS: Utvikler tomter & eiendommer for småhusbebyggelse i Bergen Sør, Fana & Os. Selskapet er forhandler for Systemhus, en av kjedene i Mestergruppen

TOWNHOUSE AS: Eiendomsutvikler av leilighetsbygg på 10 - 20 leiligheter i Fana. Vi er for tiden i gang med regulering av 2 eiendommer på Skjold hvor vi skal bygge 16 leiligheter i terrasse.

INNPRO AS: Import & salg av innredningsprodukter som mobile vegger og akustiske paneler.

Eiendomsforedling AS: Prosjektutvikling, Prosjekt- & prosjekteringsledelse innen bolig- & næringsbygg

Vi ønsker alle nykommere varmt velkommen til Nordic Arena Bergen. Benytter også anledningen til å ønske alle øvrige medlemmer et riktig godt nyttår! Vi takker dere for innsats og god deltakelse i 2014, og ser med glede frem til nye, spennende opplevelser i "verdens beste nettverksarena" i 2015!

GODT NYTT ÅR!