Oppstartsmøte med Kreditorforeningen Vest

Håkon Bøe fortalte kort om inkassobransjen, Kreditorforeningen og hvilke forventinger han og selskapet har til Nordic Arena.  
Kreditorforeningen holder til i fine og moderne lokaler Kronstadparken, nærmere bestemt Fjøsangerveien 50a. Lokalene leier de av Nordic Arena medlem Bara Eiendom.
Vi ser virkelig frem til å ta del i «det gode selskap» som Nordic Arena Bergen AS har bygget over 5 år. Nettverket består av mange interessante selskap, men mer interessant skal det bli å treffe alle disse dyktige menneskene som representerer bedriftene. Her kan vi - både selskapet og jeg som person -lære mye, sier Håkon engasjert.
 
På oppfordring nevnte han de selskapene i nettverket som Kreditorforeningen har business med i dag.
Kort oppsummert er det 5 medlemmer i Nordic Arena som benytter Kreditorforeningen som samarbeidspartner på innfordring og Kreditorforeningen kjøper varer/tjenester av 5 selskaper i nettverket.
At vi har 5 kunder via Nordic Arena og er kunde hos 5 selskap tilknyttet Nordic Arena er tilfeldig, men vi har ambisjoner om å gjøre business med enda flere i nettverket fremover.  
Nå ser jeg frem til julelunsjen på Scandic Ørnen. Det blir garantert en festlig aften, smiler Håkon, mens han mimrer tilbake om julelunsjen for 2 år siden.   
 
Vi er glad for å ha Kreditorforeningen og Håkon tilbake i nettverket!