Nyheter fra Nordic Arena Bergen - oktober

I oktober er det kommet fire nye medlemsbedrifter; Bølgen&Moi, Fana Catering, Franzefoss Gjenvinning og Harbour/Scruffy Murphys på Torget.

Dette betyr at bransjene for restaurant og bar nå er besatt og det kan ikke komme inn flere. I tillegg har vi nå to aktører i bransjen gjenvinning, med RagnSells og nå nykommeren Franzefoss Gjenvinning.

Vi mener at vi nå har en fantastisk miks av forskjellige typer restauranter og barer nå som disse bransjene er fullsatt. Dette skaper en sunn form for konkurranse innad. Vi tror at gjensidig utfyllende kompetanse er en ubestridt styrke for nettverket, og at konkurranse, samarbeid og samspill skaper noe mer enn å ”ha en bransje for seg selv”, nemlig synergier, økt produktivitet og videreutvikling av forretningspotensialet med økt omsetning og samhandling innad i nettverket.

Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til Nordic Arena!

Les mer om Franzefoss her: www.franzefoss.no
Les mer om Bølgen&Moi her: www.bolgenogmoi.no
Les mer om Fana Catering her: www.fanacatering.no
Les mer om Harbour her: www.planetbergen.no

Facebook, LinkedIn og Instagram

Nordic Arena er på sosiale medier og vi håper dere vil følge oss på Facebook ved å like siden vår: https://www.facebook.com/NordicArenaNettverkBergen

I tillegg oppfordrer vi til å bli med i den hemmelige gruppen vår som skal ”eies av medlemmene”. Her kan dere legge ut gode historier, bilder og ha en uformell profil. Så post i vei på: 
https://www.facebook.com/groups/1446115998964353/

LinkedIn er vår faglige arena. Her kan vi legge ut tilbud, diskutere fag og invitere til ulike arrangementer. Opprett profil og bli med i gruppen:
https://www.linkedin.com/groups?mostRecent=&gid=7496113&trk=my_groups-tile-flipgrp

Bruk Instagram ved å følge oss på: #nordicarenabergen

Og ved å hashtagge #nordicarenabergen og #dinbedrift