Nye medlemmer til Nordic Arena Bergen

Fana Optikk AS er en frittstående butikk uten tilknytning til noen kjede. Det gir dem full frihet i forhold til valg av leverandører såvel som vareutvalg. Kanskje det er derfor de aller fleste av deres kunder stadig kommer tilbake til butikken. De holder til i nyoppussede, flotte lokaler midt i Nesttun Sentrum/Bergen, med stort parkeringshus like ved. De tilbyr alle tjenester innen sitt fag – briller, linser, synstest/kontroll, bedriftsstjenester og spesialbriller.

Fana Optikk har avtale med en rekke bedrifter som har behov for å kontrollere synet til sine ansatte.
På den måten kan de ivareta den enkelte arbeidstagers, såvel som bedriftens| spesifikke behov i forhold til arbeidsoppgaver. De leverer et mangfold av databriller og vernebriller, og kan tilby gode betingelser for bedrifter med slikt behov.

Les mer på: www.fanaoptikk.noMaleren Bjarnoll AS er tilbake etter en kort pustepause. Det er svært hyggelig for alle parter. Petter Bjarnoll sier han savnet nettverket veldig, og at det å tegne nytt medlemsskap er "som å komme hjem igjen".

Maleren Bjarnoll AS utfører alt av malerarbeid både innvendig og utvendig. De er godkjent som våtromsbedrift, og utfører i tillegg alt av gulv, parkett og vinyl. De leverer til både private så vel som til bedrifter.