Nye medlemmer i juni

CC Solution:

Er et IT-konsulentselskap som startet opp i 2007 av erfarne konsulenter med solid bakgrunn i bransjen. Virksomheten blir drevet fra vestlandets hovedstad, Bergen.

Med fokus på driftsløsninger og support, leverer de også hosted exchange og online Backup fra sitt driftssenter på Kokstad. VDe bistår sine kunder i både store og små utviklingsprosjekter. Enten det gjelder outsourcing av hele IT avdelingen, eller om det trengs spesiell kompetanse i forbindelse med et prosjekt.

Hjertelig velkommen til Christopher Namtvedt og Christopher Reistad!


Fjord Line AS:

Fjord Line er et moderne rederi som tilbyr trygg og behagelig sjøtransport mellom Norge, Danmark og Sverige. Rederiet er i kraftig vekst som følge av nye skip og et utvidet tilbud til passasjerer og godstransportører. I tillegg til passasjertrafikk har Fjord Line god kapasitet på frakt av alle typer nyttekjøretøy og gods, som håndteres av rederiets cargoavdelinger i Norge og Danmark.

Fjord Line ble startet i 1993 og har i dag om lag 600 ansatte. Av dem arbeider 175 i landorganisasjonene i Bergen, Stavanger, Egersund, Langesund, Kristiansand og Hirtshals, mens 425 er sjøansatte på helårsbasis. Bemanningen øker med om lag 150 medarbeidere i sommerhalvåret.

Hjertelig velkommen til Elna Wigum og Staale Birkeland!