Ny gründerbedrift ser dagens lys

Creative Solution AS ble av Connect Vest kåret til en av fem-på-topp grunderselskap i vår. Selskapet ble etablert i 2015 på bakgrunn av patenterte løsninger for industrien. Bedriften har i dag etablert seg med gode strategiske samarbeidspartnere i form av produksjon og markedsføring.

-  Strategien er å bygge opp bedriften med vårt nettverk og kompetanse for prototype bygging og egenpatenterte løsninger for markedet, sier Odd Eigil Spørck, CO Founder. Målet vårt er å skape innovative og kostbesparende løsninger. Med bakgrunn fra maskinstyringer og prototyper, stiller vi med stor kunnskap innen fornying og innovativ tankegang. Med våre underleverandører og samarbeidspartnere kan vi utføre en effektiv og lønnsom produksjonslinje på egne og andres produkter, sier han.

Det hele startet med Arne Johansen – vår kontaktperson i Next Gen Tel. Arne er en nettverksmann på sin hals, og kom i kontakt med Odd Eigil Spørck og Kim Arne Follevaag på et grunder-arrangement i 2016. Arne sin kompetanse og ikke minst vilje til å åpne dører og dele av sine nettverkskontakter har blitt en avgjørende faktor for selskapets utvikling. Et godt eksempel på det er hans relasjon til Torbjørn Torsvik i PwC.

Torbjørn Torsvik og PwC har vært med på å strukturere selskapet på en meget god måte. De har bidratt med advokathjelp, revisorhjelp og ikke minst nyttig rådgivning og de vil følge selskapet videre.

- Dette er et glimrende eksempel på at nettverket i Nordic Arena fungerer på en utmerket måte, sier Torbjørn Torsvik

I tillegg har også Nor Engros bidratt med å levere produkter og utvikle helt spesifikke komponenter til produksjon av spesifikke prototyper som skal lanseres på markedet innen kort tid.

- Å få være med på nyskapningen av en grunderbedrift, på prosesser innen markedsføring, salg, nettverksbygging har vært lærerikt og spennende, sier Arne Johansen som nå har sluttet i Next Gen Tel, og jobber  i selskapet på fulltid. Visjonen vår sier at vi vil gjøre hverdagen enklere for mennesker og virksomheter. Den vil vi oppnå ved å utforme produkter, løsninger og tjenester på nye og smartere måter, avslutter Arne Johansen.

Vi i Nordic Arena ønsker Creative Solution velkommen til nettverket.