Norengros K. J. Brusdal AS inngår avtale med Fjord Line

I slutten av oktober stenger NorEngros K.J.Brusdal AS ned hele bedriften noen dager, og tar med seg alle sine ansatte på firmatur med Fjord Line til en verdi av 400 000 kroner.

– Vi er svært fornøyd med at vi har fått et skreddersydd opplegg som passer oss perfekt, så dette tror vi blir en suksessfull tur, sier daglig leder i NorEngros K.J.Brusdal AS, Ruth Brusdal.  

Avtalen kom i stand på bakgrunn av at en av NorEngros K.J.Brusdal sine ansatte var på visningstur med Fjord Line, noe som var en meget positiv opplevelse. Selger i Fjord Line, Atle Tellevik, hadde også vært innom kontoret med noen brosjyrer. Dette og positive tilbakemeldinger fra andre bekjente, gjorde at Brusdal tente på ideen om en firmatur utenom det vanlige.

- Vi har mange yrkesgrupper på huset; vi vektlegger ulik kompetanse i forhold til det vi tilbyr markedet og har derfor folk med yrkesmessig bakgrunn som sykepleiere, gartnere og kokker. Så for oss var det viktig å finne en tur som kunne passe for alle, påpeker Brusdal.

Skreddersydd
Etter en telefonsamtale med salgsdirektør i Fjord Line, Kristian Valaker, ble det arrangert et møte hvor også Tellevik og administrasjonssjef i NorEngros K.J.Brusdal AS, Linda Juliussen deltok.
– Her ble det diskutert hvilke ønsker NorEngros K.J.Brusdal AS hadde, og vi presenterte to forskjellige pakketilbud til dem, sier Tellevik.

NorEngros K.J.Brusdal AS valgte til slutt et Weber cruise skreddersydd etter deres preferanser.
– Vi ønsket blant annet et eget lokale og egen underholdning. Her var Fjord Line meget fleksible, tilbudet kom raskt og vi fikk god oppfølging, sier Juliussen.

Brusdal understreker at NorEngros K.J.Brusdal AS er opptatt av at firmaturene skal være av god kvalitet.  
– Fjord Line har oppgradert båtene sine, de har flotte lugarer og god mat. Vi synes derfor at dette var en attraktiv pakke, sier hun.


Salgsdirektør, Kristian Valaker i Fjord Line og Daglig Leder, Ruth Brusdal i Norengros K. J. Brusdal
Foto: Trude Bruun Wilhelmsen

Weber Grill Academy
På avreisedagen vil de ansatte i NorEngros K.J.Brusdal AS bli hentet med buss på arbeidsplassen og kjørt til Fjord Line slik at de slipper å tenke på transport. Etter innlosjering på lugarene, skal de kose seg både faglig og sosialt på et eget område på båten tilegnet NorEngros K.J.Brusdal AS. 
– Vi tenker å hyre inn en foredragsholder med tema «Service i forsetet» og «Samarbeid på huset». Vi må dyrke det vi er god på, og service er noe mange fremhever når de snakker om oss, sier Brusdal.

Vel framme i Hirtshals blir de kjørt til Weber Grill Academy utenfor Ålborg. Her arrangeres det teambuilding med grillkurs og rundvisning i grillprodusenten Webers nordiske hovedsete. Man deles inn i lag og konkurrerer mot hverandre – hvem kan presentere den beste grillmenyen? Maten tilberedes, anrettes og når hver rett er ferdig nytes den sammen. Underveis får man komplementerende drikke til både arbeidet og maten. Tilslutt blir det premieoverrekkelse til beste lag.
– Med musikk på full guffe og drinker underveis, er dette en gøyal opplevelse som virkelig vekker lagfølelsen, understreker Valakar.

Ansattavtale
Avtalen mellom NorEngros K.J.Brusdal AS og Fjord Line har også ført til flere fordeler for NorEngros K.J.Brusdal AS sine ansatte.
– Vi har fått tilbud om en ansattavtale hvor vi får 10 prosent rabatt på Fjord Line sine cruise, og dette er vi meget fornøyd med sier Juliussen. På Fjord Line sine nettsider vil NorEngros K.J.Brusdal AS få en egen landingsside slik at det blir lett for de ansatte å benytte seg av avtalen når de bestiller turer med Fjord Line.

Videre samarbeid 
Samarbeidet mellom Fjord Line og NorEngros K.J.Brusdal AS stopper ikke her. Det er også laget en intensjonsavtale mellom de to partene på kjøp av møbler fra NorEngros K.J.Brusdal AS.

– Vi holder på å vokse ut av våre eksisterende lokaler, og det er da naturlig at vi benytter oss av NorEngros K.J.Brusdal AS sine tjenester når vi nå skal innrede nye lokaler. De er en totalleverandør av kontor-, lounge, - og resepsjonsløsninger, og vi har fått god hjelp av de til å tegne de nye lokalene, samt fått gode tilbud på alle møblene vi trenger, sier Valaker.

 

Journalist: Janne Rosenberg, Cox Kommunikasjonsbyrå