Nordic Arena Nettverk satser i Bodø

30. august skal Nordic Arena Bodø ha sitt kickoff, og fra og med første september er de offisielt i gang med sitt arbeid i Bodø. 
- Interessen for dette har vært bra, og folk er veldig positive til dette. Vi har stor tro på at dette skal gå bra, og jeg er overbevist om at det er et godt marked for dette i Bodø, sier daglig leder Øystein Benjaminsen. 

Nå jobber Benjaminsen med å få ferdig planene for kickoffet. 
- Jeg driver og jobber med det nå. Vi har invitert mange, og forventer at mange vil komme. Vi gleder oss, sier han.  - Det blir mye god mat, det blir god musikk, og i tillegg kommer Alex Rosén for å underholde litt, avslører Benjaminsen. 

Nettverkstreff

Selv om de ikke har kommet helt i gang enda forklarer Benjaminsen at de har noen planer. 
- Til høsten skal vi ihvertfall ha to nettverkstreff, og det blir også en sosial tur til Krakow, sier han, og fortsetter: 
- Til neste år blir det laget en årplan, der vi skal ha planlagt minst seks til åtte aktiviteter. Dette konseptet har vært en suksess i andre byer, og jeg regner med at det blir det her også, sier han. 

Ingen konkurranse 

Selv hevder Benjaminsen at det ikke er noen konkurranse på dette markedet i Bodø. 
- Det er ingen som driver ene og alene med dette. Det er selvfølgelig noen som gjør aktiviteter gjennom sponsorer og lignende, men det er ingen som har dette som profesjon, slik som oss, forklarer han. 

Nå ser han fram til å starte opp. 
- Vi gleder oss, også spørs det bare hvor lang tid det tar før vi kommer skikkelig i gang, avslutter Benjaminsen.