Nordic Arena er et viktig møtested for lokal business

- 2016/17 har vært et godt år som medlem i Nordic Arena, forteller Jarle Asheim. Han sier at det er kjøpt tjenester for rundt 150.000 -180 000 kroner, og solgt varer for rundt 750.000 siden i fjorårets relasjonstur. 

- Vi har knyttet nye kontakter og vil helt klart benytte oss av de tjenestene som representerer medlemmene i nettverket,  legger han til. 
Jarle forteller videre at det er god vekst i medlemsmassen og relasjoner vil bli knyttet sterkere når man møtes under arrangement som på Myrkdalen eller andre steder.

Ny business begge veier er blant annet skapt i samarbeid med disse bedriftene siden forrige treff i Myrkdalen:


Berendsen Tekstil
Har nylig anskaffet en avansert stor multifunksjonsskriver som hovedmaskin på kontoret i Blomsterdalen. 
Os Buss
X-Partner vil benytte selskapet på egne kundearrangement fremover. I tillegg har Os Buss anskaffet en flunk ny stor printer / kopimaskin.
Advokatfirmaet Riisa & Co 
David Hilton kjøpte en av de største kontormaskinene som finnes I Xerox porteføljen. Advokatene på Bryggen er storforbruker av papir og dokumenter og må til enhver tid ha det optimale utstyret. 
Sense Psykologi og konsulenttjenester
Ble X-Partner kunde samtidig som firma kom inn i nettverket. Her er potensiale for gjensidig samarbeid 
Creato Media AS
Er i sluttfasen om utvikling av nye internettsider for X-Partner. Creato AS og X-Partner har samarbeidet fra første dag  i Nordic Arena.
Per Lillebø (Gågaten Eiendom)
Per som også er eier i Oscar Lillebøe Engros AS har nylig inngått avtale med X-Partner om en større printer i Gågaten Eiendom. Dette er et kontorfelleskap hvor man kan benytte en løsning om felles utskriftstjenester som blir registrert pr bruker. 
Accomondate 
Ny kvalitetsprinter anskaffet av Edvard. Firma er også i gang med å arrangere en utenlandstur med fotballpreg for X-Partner og andre.

I tillegg til dette har vi handlet tjenester for 110.000,- hos et kommende medlem, avslutter han

Vi syntes dette er storveis og er glad for at det å bygge relasjoner og tillit fører til trygg og god handel for alle parter!