Mye aktivitet i nettverket juni

Bergen Bowling og ISS:

Bergen Bowling har signert en avtale med ISS på vask av sine publikumsarealer.

"Vi har tidligere vasket lokalene selv, men vi ønsker å bruke mer av vår tid på vedlikehold av maskiner og utstyr. Vi tok kontakt med ISS på grunn av nettverket og ble enige om en avtale som innbærer daglig vask av alle publikumsarealer", sier Bjarte Lunde I Bergen Bowling. Avtalen har en årlig verdi på ca.120.000,-PwC og Bergen Basecamp

Pwc har hatt en stor konferanse der Bergen Basecamp arrangerte en guidet tur over vidden for 40 personer, og en tur med 60 personer opp Stoltzen. Der hadde de med seg fjorårets norgesmester i motbakkeløp Stian Angersund. Det ble tatt tid og bilder av alle over målgang, de fikk lære litt om taktikk og det å fordele krefter. Over vidden hadde de 4 guider som fortalte historien underveis: fra istiden hvordan Bergensdalen ble formet, videre til vikingetiden, og det faktum at Ibsen var den første som gikk opp Ulriken kun for rekreasjon.

Torbjørn Torsvik fra PwC tok kontakt med Bergen Basecamp gjennom nettverket og Anne leverte varene!

På møtet i forbindelse ned dette arrangementet forespurte Torbjørn I tillegg om å komme med et tilbud vedr Pwc sin sommeravslutning.

Det ble en rebus på huset da det var ønskelig at de ansatte ble bedre kjent på huset, og ikke bare på egen avdeling. Det ble kreative oppgaver der de bla skulle lage malerier der motivet skal være basert på Pwc s verdier. Lagene skulle også ta ulike lagbilder underveis, der vinnerbildet ble kåret under middagen.

Anne i Basecamp er glad for at Pwc tenker på dem og har dem top on Mind når slike arrangementer skal planlegges og gjennomføres, og her ble relasjonene i Nordic Arena helt avgjørende.Accommodate og Creato Media

Creato skal levere ny nettside til Accommodate; en web side for reiser, konferanser og events. Finn Kahrs I Creato Media sier at de nye nettsidene vil bli en visuell side med utpreget billedbruk for å gi en bedre presentasjon av caser og prosjekter som Accommodate tilbyr sine kunder.

"Jeg har store forhåpninger til at de nye sidene vil generere enda mer business", sier en fornøyd Edvard Bjørkliås I Accommodate. "Valget falt på Creato Media som har en god og liten organisasjon, og som er hands-on på kunden hele tiden. Både Creato Media og Accommodate har vær medlemmer I Nordic Arena i flere år, og samtaler rundt dette oppsto tidlig i vår. Målet er å få de nye sidene publisert i løpet av sommeren.
TBW Foto og SG Finans

Trude Brun Wilhelmsen og TBW Foto har tatt profilbilder av alle ansatte i SG Finans. Disse skal brukes på web og profesjonelt internt i jobb sammenheng. SG Finans er meget godt fornøyd med jobben, og ønsker å utvide samarbeidet med TBW Foto også sentralt på sikt.Nordic Arena gratulerer!

Lurer du på hva som skjedde i mai? Les her!