Mye aktivitet i nettverket

Ole Bull Huset og Berendsen med ny samarbeidsavtale.

Tidligere i mai ble det signert ny avtale på levering av kokketøy til Ole Bull Huset og Bocca Restaurant. Det er Berendsen som skal levere, og Tom Bøe sier at han ser frem til et langsiktig og godt samarbeid. Avtalen har en årlig verdi på omlag 100.000,- I tillegg skal det også inngås avtale om levering av matter i disse dager.


TEKA Bygg AS har fått ordre på å levering av nytt tak.

Tom Bøe sier også at han for egen regning har bestilt nytt tak til sitt hus hos Teka Bygg AS og Trond Einar Hermansen. Verdi 250.000 - 300.000,-


Ole Bull Huset og X-Partner Bergen med samarbeid!

Sølvi Rolland og Ole Bull Huset har anskaffet en større multifunksjonsmaskin for blant annet å høyne nivået på trykksaker, lage egne flyers, menyer og manus foruten forefallende kopijobber. Bedriften hadde fra før en rekke mindre printere samt en stor eldre kopimaskin som nå blir skiftet ut. Gevinsten med den nye anskaffelsen fra X-Partner Bergen vil være betydelig økonomisk og ikke minst vil kvaliteten øke. Nyanskaffelsen har en verdi rundt 100.000,- og avtalen er signert i dag.

Sølvi og Jarle Aasheim startet for alvor diskusjonen om ny hoved printer på flyturen fra Island til Bergen.Nå er også X-Partner klar for å bruke Ole Bull Huset / Humorfest og andre arrangementer i kundesammenheng.

Dette er en klassisk B2B historie slik Nordic Arena tufter sine statuetter på.
Vi gratulerer begge to !Clockwork Bemanning har valgt X-Partner som leverandør av kopi/print.

Møtet kom i stand gjennom X-Partners bookingavdeling v/ Kristian Prestgård. Daglig Leder Jostein Hatlebrekke i Clockwork forteller at det var den store skannemengden som var avgjørende for at selskapet valgte en stor maskinløsning fra X-Partner. Selskapet hadde store kostnader på toner og annet forbruksmatriell som de nå kalkulerer med en betydelig besparelse på. Clockwork er nyetablert i Nordic Arena og driver som bemanningsselskap for bygg og anlegg, med kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger og eget rekrutteringssenter i Krakow. Deres kunder er entreprenører, byggmestere og installasjonsbedrifter.

X-Partner har vært med siden starten i NA for fire år siden og hare siden den gang levert et stor antall løsninger til medlemmene, samt kjøpt tjenester av mange tilbake. - Vi håper på et gjensidig samarbeid på sikt, forteller Salgssjef Dag-Erik Jørgensen i X-Partner Bergen.
Proffice og Norengros K.J Brusdal har inngått en gjensidig samarbeidsavtale der begge parter er eneleverandører av hverandres produkter og tjenester. Proffice vil få god veiledning innen innkjøp på kontor rekvisita, og Norengros blir en prioritert kunde for Proffice innen vikartjenester til ulike stillinger.

Samtalene startet mellom Tone Lise Landsvik og Thomas Tennebøe i anledning Nordic Arena-treff. Dette resulterte videre i møter og god dialog med Linda Juliussen i Norengros K.J Brusdal. Vi kaller dette en solskinnshistorie som resulterer i tettere samarbeid og tillit der begge parter etterhvert får en enda bedre forståelse av hverandres fremtidige behov og ønsker.Foruten disse kan også nevnes at Keyteq har fått utført fotografering av alle ansatte hos Trude Brun Wilhelmsen og TBW Foto, at Bolig & Industri Trygghet AS kjøpte to nye firmabiler, WW Transportere, hos Møller Drotningsvik og at Expoline sponset Humorfest med foliering av bilene.

Nordic Arena gratulerer!