Mye aktivitet i nettverket i høst

Lexus melder:
Avis har kjøpt inn to nye Lexus biler til sin bilpark, og øker dermed totalt antall i Lexus klassen. Avtalen har en verdi på ca 1 million kroner.

Berendsen melder:
Inngått avtale om å levere arbeidsklær til Fana Kjøtt. Størrelsen på det årlige samarbeidet vil enda på mellom 74` - 84.000,-, alt ettersom hvilket arbeidsplagg Tore og Bjarne velger etter utført prøvetaking.

Fana Kjøtt vil med sitt samarbeid med Berendsen, heve kvaliteten på arbeidstøyet og hygiene enormt. Fana Kjøtt vil ha fullstendig kontroll og oversikt over sitt arbeidstøy til en hver tid og i tillegg til dette vil de også kunne dokumentere vedlikeholdsprogram, levetid og historikken på alle sine plagg ovenfor bla. Mattilsynet.

Chime melder:
TBW Foto har kjøpt en landsby med grisehold av Chime. TBW Foto får da hele landsbyen oppkalt etter bedriften. Verdi på avtalen er 17.500,-

Maleren Bjarnoll har blitt sponsor for Chime, og har begynt å bygge landsbyen sin. Han starter med 10 griser. De er dermed i god gang med å skape grundere av ekstremfattige kvinner i sine respektive landsbyer.

Bergen Bowling melder:
Signert avtale om kjøp av arbeidstøy, matter og hygieneartikler fra Berendsen, Berendsen yter tilbake og legger sine sommeravslutninger fremover til Bergen Bowling. Bjarte har også kjøpt eGolf hos Rune i Møller Bil Drotningsvik.

Møller Bil melder:
2 oktober hadde Møller Bil teambuilding og hyggelig samvær hos Bergen Bowling og ble meget godt tatt i mot.

Keyteq melder:
Keyteq har kjøpt messevegg hos Expoline, give-aways hos Idé House of Brands, middag med kunde, samt forestilling for de ansatte ifbm julebord hos Ole Bull Huset, I tillegg har vi avtalt møte med Sølvi vedrørende digitale tjenester denne uken.

Kredinor:
Kredinor har inngått en avtale med Eco-Light om å ta innfordringene for dem. Eco-Light er meget tilfreds med avtalen hvor de får alt av hovedstol og renter på inkasso. Samtidig bidrar dette til raskere innbetalinger og økt likviditet og lønnsomhet.