Høstens møtecup ble en stor suksess

Det ble mange møter å gjennomføre for de mange deltakerne i høstens møtecup. Men det skal bli enda flere å gjennomføre i etterkant av alle leadsene og møtene som ble satt, og om videre dialog og samarbeid. De fleste har meldt tilbake om flere helt konkrete avtaler som ble gjort på stedet, og atter andre om større prosesser som kommer til å bli satt igang i ukene fremover! Flere bedrifter skal også prøve å få til et samarbeid mot felles kunder utenfor Nordic ArenaBergen.

"Takker for en meget hyggelig dag der jeg opplevde en ny måte å utvide nettverket!" sa Per-Erik Prestegård, Senior rådgiver og partner i Telering Bedrift.

Videre sier han at "Telering Bedrift takker Nordic Arena for en hyggelig møtecup, vi hadde stort utbytte av dagen og fikk knyttet bekjentskap til og kontakt med mange hyggelige medlemsbedrifter av Nordic Arena som vi kan gjøre avtaler med! Og så har jeg anbefalt dere til 2 kunder av meg som jeg håper får muligheten til å bli en del av dette!"

Også Arne Johansen fra Next Gen Tel var fornøyd etter endt seanse. "Dette var moro, hektisk og et godt gjennomført arrangement. Har fått booket mange spennende møter de neste ukene! Kanskje bordoppsettet kunne vært litt bedre da vi satt vel tett, men jeg er sikker på at dette blir rettet på og gleder meg allerede til neste møtecup til våren"

Vi takker alle for kjempe fin innsats! Det ble jobbet godt i noen hektiske timer, men vi gleder oss til å høre om suksess-historiene som kommer ut fra dette.