Fire nye bedrifter til Nordic Arena i januar

Det en stor glede å få ønske velkommen til fire nye medlemmer:

MYRKDALEN HOTEL - les mer på www.myrkdalen.no

Myrkdalen Hotel er inspirert av naturen rundt. Går du inn vil du oppleve en behagelig og frisk atmosfære. Se ut det ene vinduet og du ser rett i et skianlegg. Se ut det andre, og du ser flotte turområder både sommer – og vinterstid. Hotellet har 112 rom med til sammen 375 senger. Alle rommene holder internasjonal standard – med fine fargetoner og lekre detaljer. De har gode konferansefasiliteter, to lekerom, to barer og tre restauranter. Maten smakar som landskapet, vilt og reint – med innslag av friske overraskelser!

REVISJONSSELSKAPET OLSTAD & CO - les mer på www.revisjonsselskapet.com

Revisjonsselskapet Olstad & Co AS ble etablert 1979, og er et frittstående revisjonsselskap.
Selskapets hovedkontor holder til i trivelige kontorlokaler i C. Sundsgt. 39 i Bergen. Selskapet har i tillegg avdelingskontor på Storebø i Austevoll.
Våre kunder er hovedsakelig små og mellomstore bedrifter, foreninger og organisasjoner i Bergen og omegn. Vi tilbyr våre kunder en høy faglig kompetanse, et godt faglig samarbeid og god service. Vi ønsker å være en faglig støtte for våre kunder og bistår gjerne med vår kompetanse innen skatte- og avgiftsspørsmål, teknisk utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer, fusjoner og fisjoner etc.

MØLLER BIL DROTNINGSVIK - les mer på www.moller.no

Møller Bil har som ambisjon å være Norges ledende leverandør av bil og bilhold. Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 41 forhandlere og 9 skadesentre spredt over hele landet. Vi fører merkene Volkswagen, Volkswagen nyttekjøretøy, Audi og Skoda, og har Norges største utvalg av brukte biler. Møller Bil har 2090 medarbeidere og er en av Norges største lærlingebedrifter.

NOKAS - les mer på www.nokas.no

Nokas er et ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet ble etablert i 1987, og har vært i kontinuerlig vekst siden oppstarten. Nokas leverer sikkerhet- og kontanthåndteringsløsninger til over 150 000 kunder og konsernet har ca 7500 medarbeidere fordelt på forskjellige divisjoner. Nokas' visjon, "Europas ledende totalleverandør av trygghet for mennesker og verdier", er en viktig del av alle selskapets funksjoner, tjenester og produkter.