Digitalfinans er skilt ut fra Vidi

- Det har vært et spennende, utfordrende og utrolig morsomt år hvor vi hadde som mål å skille ut selskapet i januar 2017. Nå klarte vi å få avdelingen til å stå på egne ben allerede etter 8 måneder så da tok vi steget og skilte ut  - i første omgang Banknord som blir Digitalfinans med Jostein Østgulen som eier og daglig leder. Vi ønsker Jostein lykke til og gleder oss til videre samarbeid med Jostein og Digitalfinans. Vidi skal stå for videreutvikling og markedsføring av tjenesten og dette kommer nok til å bli en solid utfordrer i lånemarkedet, sier Cecilie Dahl, grunder og daglig leder i Vidi AS.

Vidi beholder Låneavtale.no som egen avdeling i Vidi og arbeider videre med denne som en fulldigital løsning for forbrukslån. Her skal Jostein være vår rådgiver.

Vi har nå ansatt en utrolig dyktig ny medarbeider som Salgs og Markedssjef i Vidi - Kjetil Korsveien. Vi gleder oss til veien videre.  

Samarbeid og synergier kan virkelig fungere - gratulerer til Jostein som daglig leder i Digitalfinans og velkommen Kjetil!