Om TBW Foto

Etter tre og et halvt år i lære hos den prisbelønnede Fotograf Paul Bernhard, tok jeg fagbrevet i Fotografi. Jeg startet umiddelbart opp studio på Laksevåg, og holdt til der i 3 år før jeg fant lokalene på Sotra hvor jeg stortrives!

Helt frem til 2010 jobbet jeg stort sett analogt med film,Hasselblad og mørkerom. Etter hvert har det gått over til digitalt som er dagens realitet. Siden mørkerom er min store lidenskap, har jeg fremdeles mørkerom og jobber der med egne prosjekter, og for kunder som ønsker bilder tatt analogt og sort hvit.

Inspirasjon henter jeg fra det klassiske og tidløse fotografiet, som jeg gjerne kombinerer med et moderne uttrykk. For meg er det viktig å få en god dialog med kunden, slik at begge kan bli fornøyd. God kvalitet opptar meg, slik at kunder får bilder som de kan være fornøyd med i minst hundre år!

Jeg har vært med på flere workshop, blant annet var jeg med på Trinn 1 med Morten Krogvold på Vågå, og en fantastisk workshop i Venezia med samme inspirerende mann. Inspirasjon, estetikk og inputs fra kunst, mote, interiørverden og andre fotografer syns jeg er veldig motiverende. 

De siste årene har jeg fokusert mer og mer på bedriftsmarkedet og samarbeider i dag med kunder som Aker Solutions, Bare Barn, Nespresso, Day Birger Mikkelsen, Norwegian Electronics, Sigdal Kjøkken, Eide Gruppen, Revisor Vest, Nordea, Barn og Bo, ­­­Cabot, Rolls Roys, Havyard, Visma, SAS, Nordic Arena etc.

For næringslivet tilbyr jeg portrettfotografering, gruppefotografering, produktfotografering til f.eks årsrapport, hjemmeside, firmaprofil, etc.

Jeg har også et portabelt studio som jeg tar med til deres arbeidsplass. Dette gjør en fotografering med meg fleksibel, tidsbesparende og rimeligere for bedriften deres. Jeg kan også da ta bilder i deres arbeidsmiljø.

Ta gjerne kontakt hvis du leter etter fotograf i Bergen!