Norengros K.J Brusdal AS

Om Norengros K.J. Brusdal AS

Norengros K.J. Brusdal AS er et lokalt eid selskap tilknyttet en landsdekkende kjede av grossister som samarbeider om innkjøp, salg, markedsføring og data.
Til kunder, både i det private næringsliv og i off­entlig sektor, selger vi emballasje, kontor- og datarekvisita, tørk- og renholdsprodukter, engangsartikler og catering/matvareemballasje, medisinske forbruksvarer og medisinsk utstyr samt kontormøbler og interiør.

Alt på ett sted
Vi tilbyr et produktspekter som rommer det meste de fleste små og store bedrifter trenger i det daglige.

Hver dag står 87 medarbeidere til tjeneste for våre kunder. Personlig veiledning fra uteselgere og kundeservice, stort vareutvalg ved vårt lager i Arnadalen samt rask levering med egne biler og sjåfører er alle viktige faktorer for å møte kundenes behov.

Her finner du oss

Norengros K.J. Brusdal har hovedkontor og lager på 10.500 m2 i Arna i Bergen. Her blir det daglig kjørt ut varer til alle våre kunder i Hordaland og Sogn og Fjordane. Vi er totalt 87 ansatte i bedriften.

I tillegg til å levere varer til et stort antall offentlige og private virksomheter, har Norengros K.J. Brusdal butikker i Arna, på Sotra, på Stord og i Førde. I butikkene våre er både bedrifter og privatpersoner velkommen til å handle. 

«Vi gjør arbeidsdagen enklere»


Andre kontaktpersoner