Myrkdalen Hotel

Myrkdalen Hotel er inspirert av naturen rundt. Går du inn vil du oppleva ei behageleg og frisk atmosfære. Sjå ut det eine vindauge og du ser rett i eit skianlegg. Sjå ut det andre, og du ser flotte turområde både sommar – og vinterstid.

Hotellet har 112 rom med til sammen 375 senger. Alle rommene holder internasjonal standard – med fine fargetoner og lekre detaljer. Vi har gode konferansefasiliteter, to lekerom, to barer og tre restauranter. Maten smakar som landskapet, vilt og reint – med innslag av friske overraskelser! Vi har også et topp moderne konferansesenter.

Myrkdalen har de siste årene vært på listen over de mest snøsikre skisentrene i Europa. "Når det regner i Bergen, snør det i Myrkdalen", sier folk her oppe. Pudderalarmen går titt og ofte – det er bare å nyte – på ski eller brett. Skisenteret har åtte heiser og 21 løyper, skiskole, skiutleie og en rekke aktiviteter for liten og stor. I tilknyting tilskisenteret finner en også preparerte langrennsløyper og et fantastisk område for fjell- og toppturer. I Myrkdalen har vi to stolheiser, tre t-krokheiser, to tallerkentrekk og selvsagt barnebakker med saktegående rullebånd for de allerminste. Det er også terrengpark med bigjumps og rails i ulike varianter. Vi legger til rette for skientusiaster – på alle nivå!

Myrkdalen i sommerdrakt byr på turstier i alle utgaver og kort veg til fjordidyll, et vakkert kulturlandskap eller opplevelser av det adrenalinfylte slaget.


Andre kontaktpersoner