Sport Norge AS

Sport Norge er en nasjonal fagsportskjede med hovedkontor i Bergen. Kjeden består av fullsortiments sportsbutikker og individuelle spesialbutikker. Sport Norge eier og driver per (21/8) seks butikker med lokal tilhørighet og med sitt eget særpreg. Butikkene skal være gode på ski, sykkel, friluftsliv, sko og teknisk bekledning. Det legges mye tid og ressurser på å kurse våre svært flinke og erfarne medarbeidere for at våre kunder skal få en best mulig opplevelse hos oss. 

Slagordet er: Norge er til for å brukes. Tanken bak dette er å rette seg mot det typisk norske - både tur, mosjon, lek og trening. Vi skal være en kjede for den aktive familien.

Hvert år arrangeres det «Sport Norge fotballcup» for barn og «Fritt & Vilt» salgsmesse i Grieghallen. I fjor ble det registret 30.000 besøkende på messen på tre dager.

 I 2016 flyttet vi hovedkontoret vårt til Ulvenvegen på Os. Tanken bak dette var å samle alle våre firma under samme tak. Her deler vi lokale med Sport Outlet, Elements Production, Gets og Picapoint Studio. I lokalet har vi innredet et eget showroom for å vise bredden i vårt sortiment, og mulighetene vårt importselskap Elements Production har å tilby. Sammen med våre in-house designere vil det derfor være mulig for bedrifter å designe egne eksklusive kolleksjoner. 

Har din bedrift et ønske om en god innkjøpsavtale med Sport Norge?  

Sport Norge har en egen avdeling for oppfølging av bedriftskunder. 

Vår avdeling Sport Norge Bedrift tilbyr egne samarbeidsavtaler for din bedrift. En bedriftsavtale hos Sport Norge vil gi gode handlefordeler for de ansatte og for bedriften. For en bedriftsleder betyr dette; helhetlig oppfølging ved tilbud, goder til ansatte, tilgang på et stort produktspekter og invitasjon til arrangementer hos Sport Norge. For de ansatte innebærer avtalen et personlig rabattkort som kan brukes i Sport Norge butikkene. 

Ta kontakt og se hvilken løsning vi kan skreddersy for akkurat din bedrift!


Andre kontaktpersoner