Maleren Bjarnoll AS

Petter Bjarnoll Malermester ble etablert i 2003 og holder til på Kolltvedt på Sotra.

Vi utfører alle typer innvendige og utvendige malerarbeider, gulvlegging, og innredningsarbeider for privat hjem, kontorer, butikker og utstillinger. Vi utfører også rehabilitering og nybygg av kjøkken, bad og vaskerom.

Fokus på kunnskap, kvalitet og ferdiggjøring til avtalt tid har alltid vært vårt varemerke. Våre kunder og oppdragsgivere er alltid garantert at vårt arbeid holder høy standard og blir utført i henhold til offentlig byggeforskrifter og krav.

Petter Bjarnoll Malermester er også en offentlig godkjent våtroms-bedrift. Det betyr at du som kunde alltid er garantert fagmessige utført arbeid ved nybygg og rehabilitering av alle typer våtrom.

Våre faste samarbeidsparter for elektrisk installasjon og rørleggerarbeid er Elektropartner AS og Sita VVS. Samarbeidet har gjennom mange år har styrket vår kunnskap og gitt oss mange fornøyde kunder.

Andre samarbeidsparter er Jotun for malingsprodukter, Ardex for lim- og avrettingsprodukter, Tarkett for gulv og parkett og Stiltec for stillas.

Byggmakker Proff Gravdal for trelast og byggevarer.

Petter Bjarnoll Malermester utfører en lang rekke forskjellige oppdrag for private-, offentlige- og næringslivskunder i hele Hordaland.

Vi utfører gratis og uforpliktende befaring og pristilbud. Spør oss gjerne om totalentrepriser.

Petter Bjarnoll Malermester er medlem av:

Maler & Byggtapetsermestrenes Forening – Bergen

Malermesternes Landsforening Byggenæringens Landsforening NHO

Nordic Arena Bergen

Bergen Næringsråd