Konferansehjelpen AS

Konferansehjelpen hjelper deg å lykkes

Å arrangere konferanse, gruppereise eller andre arrangement krever mye tid og ressurser. Konferansehjelpen bistår deg hele veien, fra planlegging til tilrettelegging og organisering. Dette sparer deg for både tid og penger.

– Vi vet at et godt arrangement krever forståelse for kundens behov, god planlegging og evne til å bistå med praktisk hjelp og tilrettelegging helt fra første møte til vel overstått arrangement, sier Christin Solberg, daglig leder i Konferansehjelpen.

Solid erfaring
Hun har over 24 års bransjeerfaring og lang fartstid med prosjektering av grupper, konferanser og arrangement, for både privat næringsliv og offentlig sektor. – I min tidligere jobb hadde jeg ansvar for gjennomsnittlig 100 arrangement i året, og stod for 15-20 millioner av omsetningen alene. Det kunne være alt fra grupper på 20 personer til konferanser og arrangement på 1000-1500 personer, sier Solberg. Ved å bruke Konferansehjelpen kan derfor kunden være trygg på at planlegging og gjennomføring går etter planen.   
– Min jobb er å holde i alle trådene. Jeg jobber i kulissene og sørger for at alt går på skinner, sier hun. Hjelper deg fra A til Å Dersom du skal arrangere en konferanse eller arrangement, så bistår Konferansehjelpen deg hele veien, fra planlegging til vel gjennomført arrangement. Dette gjør at bedriften sparer både tid og penger. Konferansehjelpen ordner alt fra transport til overnatting, møtefasiliteter, middag, aktiviteter og underholdning. De har også systemer som webportal og elektronisk påmelding.
–Vi tilbyr skreddersydde løsninger, og går langt for å oppfylle kundens ønsker, sier hun.

Full pakke 
Konferansehjelpen kan også hjelpe til med gruppereiser til både bedrifter og private.
– Kanskje du skal feire en rund dag, noe som krever mye organisering. Da kan vi hjelpe til med alle detaljer slik at det blir et vellykket arrangement, sier hun. Nylig arrangerte hun er gruppetur for en kunde til Voss og Myrkdalen. Da ordnet hun busstransport, overnatting og middag på Myrkdalen Hotel, aktiviteter på Voss Vind og Voss klatrepark, samt et besøk på Voss Bryggeri.
– Hos oss får du full pakke, sier Solberg.

Fokus på god service
Den daglige lederen understreker at Konferansehjelpen har et sterkt fokus på god service, pris og kvalitet.
– Enhver samling, liten eller stor er en investering for en bedrift. Mitt mål er at kunden og sluttbruker skal sitte igjen med en følelse av at det var vel anvendte penger, og at arrangementet tilførte de noe ekstra, sier Solberg.