Kelly Services

Kelly Services er en av verdens ledende aktører innen fleksible bemanningsløsninger, og betjener hvert år 200 000 kunder via 700 egeneide kontorer i 33 land. Kelly er spesialisert innen rekruttering, personalutleie, oursourcing og rådgivning i omstillingsprosesser.

Kelly Services i Norge har kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. I tillegg har vi egne rekrutteringskontorer i Lillestrøm, Moss, Kongsberg og Ågotnes. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen en rekke fagområder, både innen privat og offentlig sektor.

En aktiv samarbeidspartner

Selskapet har opparbeidet et godt renommé siden vi startet i Norge i 1986. Vi er profesjonelle på alle våre fagområder og søker kontinuerlig å videreutvikle våre produkter i samarbeid med våre kunder.

Kelly Services ønsker å være en aktiv samarbeidspartner og ikke «bare» en leverandør av personell. Vi har et gjensidig tillitsforhold til en rekke seriøse og anerkjente bedrifter, både lokalt og internasjonalt. Dette gjør at vi klarer å oppnå et av våre uttalte mål; nemlig at vi gjennom samarbeid med våre kunder, aktivt skal bidra til deres suksess. 


Andre kontaktpersoner