Høyt & Lavt Bergen

Velkommen til klatreparken!

Med kort vei fra Bergen sentrum kan du oppleve en spennende og aktiv dag i tretoppene. Vestlandets råeste lekeplass er høyt oppe i trærne på Nesttun i Bergen. Med mange forskjellige klatreløyper og både korte og lange zip-liner, vil du kunne oppleve spenning og mestring for alle aldre og ferdighetsnivåer. Velg mellom enkle løyper som går rett over bakken eller mer utfordrende løyper som tar deg opp mot 20 meter høyde.

Aktiviteter for alle!
En dag i klatreparken byr på aktiviteter og utfordringer for nesten alle aldre og ferdighetsnivåer. Det blir opplevelser du sent glemmer. Klatreparken har løyper som er plassert i trær og stolper med spennende hindre og zip-liner. Løypene er gradert med farger etter vanskelighetsgrad, fra det helt enkle til heftige utfordringer. Vi har 8 løyper som består av over 115 elementer hvor av 20 zip-liner.
Vi legger til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø. Vi har tilbud for enkeltpersoner, familier, grupper og bedrifter. 
Madam Felle-aktiviteter 
Madam Felle-tårnet er midtpunktet i parken og er 12 meter høyt. Det er utgangspunkt for mange av løypene og stedet for spennende aktiviteter. Madam Felle-spranget er et hopp fra øverste etasje rett ut i tomme luften. Her kjenner du på et skikkelig sug i magen. To av sidene i tårnet er kledd med klatrevegger. Klarer du å klatre til topps?


Aktiviteter for grupper og bedrifter
- Teamwork Høyt & Lavt
- Aktivitetsdag
- Familiedag
- Blåtur/avslutning
- Utdrikningslag
- Bursdag
- Madam Felle-spranget
- Zip-line
- Møterom
- Mat og drikke i Stallen - sommerfest, årsdager, julebord o.l.


Aktivitetsliste med mer info finner du på http://hoytlavt.no/bergen/grup...
Parken er plassert i naturskjønne omgivelser og byr på et godt avbrekk fra bylivet. De som ikke ønsker å klatre kan oppleve parken fra bakkenivå gratis, og oppleve parkens flotte nettverk av stier. Dette er en spennende opplevelse i seg selv.
Ta kontakt med Hilde så setter hun sammen et godt tilbud til deg og din bedrift.


Andre kontaktpersoner