Høyt & Lavt Bergen

Høyt & Lavt Bergen

Klatreparken ligger i naturskjønne omgivelser på Nesttun, her kan du oppleve en spennende og aktiv dag både høyt og lavt. Vi har forskjellige vanskelighetsgrader på våre 9 klatreløyper og alle inneholder zip-liner.

Aktiviteter for alle!
En dag i klatreparken byr på aktiviteter og utfordringer for nesten alle aldre og ferdighetsnivåer. Det blir opplevelser du sent glemmer. Klatreparken har løyper som er plassert i trær og stolper med spennende hindre og zip-liner. Velg mellom enkle løyper som går rett over bakken eller mer utfordrende løyper som tar deg opp mot 20 meter høyde. I tillegg har vi et luftig hopp fra vårt 12 meter høye tårn. Bare de tøffeste hopper - Trine har hoppet!

Vi legger til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø, med tilbud for enkeltpersoner, familier, grupper og bedrifter. 


- Teambuilding
- Teamutvikling m/Diversity Icebreaker
- Aktivitetsdag
- Familiedag
- Blåtur/avslutning
- Utdrikningslag
- Bursdag for barn og voksne
- Madam Felle-spranget
- Zip-line
- Møterom
- Mat og god drikke i Klatrekaféen - sommerfest, årsdager, julebord o.l.

Mer info finner du på https://hoytlavt.no/bergen/tea...

Parken gir et godt avbrekk fra bylivet. De som ikke ønsker å klatre kan oppleve parken fra bakkenivå gratis, og oppleve parkens flotte nettverk av stier. Ta en pust i bakken med en matbit i våre koselige lokaler i Klatrekaféen.

Ta kontakt med Hilde så setter hun sammen et godt tilbud til deg og din bedrift.