Safari Catering

«Et fantastisk måltid er nøkkelen til en vellykket fest!»

Safari Catering er en solid totalleverandør av catering og selskapslokaler. 

Siden oppstarten i januar 2001 har vi hatt en god vekst og er i dag 30 ansatte. I april 2018 flyttet vi til et helt nytt og topp moderne kontor- og produksjonskjøkken i Kjøkkelvik. Her lager vi alt fra møtemat til de lekreste 3 og 4-retter på vårt 1600 kvm nye kjøkken. Vi setter alltid kunden først og hjelper til med det kunden måtte ønske og trenge. 

Vi tilbyr selskapslokaler for enhver anledning - både lokalt i Bergen sentrum og utenfor byen med nærkontakt til flott natur og utsikt. Lokalene passer for 20 – 120 mennesker og noen av dem har kurs/konferansefasiliteter.

Vår cateringmeny er rikholdig og har noe for enhver smak og våre kokker komponerer gjerne en egen meny til nettopp ditt arrangement. Møtemat, frokostpakke og påsmurte produkter er svært populært i jobbsammenheng, og skal man kose seg litt ekstra kan vi absolutt anbefale vår tapas eller en av våre koldtbord. 

Lunsjavtale – kantine på 1-2-3er vårt siste konsept, som er en topp kantineløsning for bedrifter fra 20 personer, som ikke har en driftet kantine selv.

Tenk på oss når du skal holde frokostmøte, kickoff, kundearrangement, julebord/ juleavslutning, sommerfest, kurs/konferanse eller om du kunne tenke deg å gi de ansatte et kantinetilbud med gode og sunne råvarer levert på døren hver dag.

For mer informasjon, ta en titt på vår hjemmeside: www.safaricatering.noeller gi oss en lyd!


Andre kontaktpersoner