Duggfrisk Bar & Spiseri

Velkommen til Duggfrisk, et helt nytt Bar & Spiseri. Vårt fokus ligger på kvalitetsråvarer og spennende sammensetninger av tradisjonelle smaker, som sammen blir nytt og spennendel. Kort sagt, Norske tradisjonsretter med en utradisjonell vri.

Kom innom vår lune atmosfære og bli møtt med et smil av våre flotte Kjuagutter og Kjuajenter som blant annet kan tilby Bergensk fiskesuppe, Børsbiffen, gla laks og Bekkalokk burger. Samt mange andre spennende retter.

Vi er stolte over byen vår, og dette gjenspeiles i våre lokaler, så vell som hos våre erkebergenske servitører. Et selskap i de historiske lokalene i kombinasjon med utsøkte menyer og profesjonelt vertskap gjør muligheten for eventer og firmafester til en helt spesiell opplevelse.

Vi har kapasitet for store selskaper, opp til 250 spisende gjester (300 dersom det er lukket arrangement) og et avlukket rom for mindre grupper (opp til 20 gjester)

Vi tilbyr spennende selskapsmenyer basert på norske råvarer og god drikke.

Vi tilpasser også menyen til gjestenes behov og ønsker.

 

Kontakt oss i dag, og vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring av din neste lønningspils, firmafest eller jubileum.

Du finner oss ved Strandkaien 12, på hjørnet av Kløverhuset!

Les mer om Duggfrisk på vår nettside https://www.duggfriskbergen.no/

Eller på vår Facebookside https://www.facebook.com/Duggfriskbergen/