Drømmetkjøkkenet

Vi forhandler kvalitetskjøkken fra Drømmekjøkkenet og Multiform. Drømmekjøkkenet Bergen har eksistert i 22 år. Først under Helge Rød AS, og de siste 22 årene under Drømmekjøkkenet Bergen. Vår flotte utstilling er på ca 800m2, og er nylig blitt oppgradert og utvidet. Både vår private avdeling og prosjektavdeling holder begge til i Møllendalsveien 1 (tidligere "Ford i Strømmen" sine lokaler). Vi er totalt 9 kreative interiørkonsulenter som jobber med løsninger til kjøkken, bad og garderobe. Vi har også 3 dyktige montører/møbelsnekkere som er fast ansatt hos oss.

Drømmekjøkkenet har eksistert siden 1929, og kom til Norge i 1974. Slitestyrken og overflaten i malingen til Drømmekjøkkenet er helt unik. Vi overflatebehandler våre malte fronter hele 5 -7 ganger for å oppnå det beste resultatet. Et bevis på vår gode kvalitet fikk vi da vår mestselgende front "Solid" ble "Best i Test" hos Testfakta.

Multiform er kjøkkenet for den kresne. Multiform har et unikt design som setter trenden for flere generasjoner. Multiforms erfarne møbelhåndtverkere bygger ditt nye kjøkken fra bunnen på ekte snekkermaner. På fabrikken i Danmark sprøytelakkeres og pusses frontene for hånd, og de massive skuffene blir snekret sammen på ekte snekkervis.