Datametrix AS

Datametrix har over flere år opparbeidet seg en sterk posisjon som en av de ledende leverandørene innen IT-infrastruktur i Norge. Vi kan vise til en solid utvikling som primært har kommet gjennom organisk vekst med et kontinuerlig fokus på kompetanseutvikling, kundebehov og markedstrender.

Vi tilbyr fremtidsrettede løsninger fra ledende leverandører som omfatter verdiøkende tjenester, design, installasjon, rådgivning og vedlikehold innen samhandling, datasenter, sikkerhet og nettverk. Datametrix kan også levere IT som en tjeneste, noe som både er kostnadsbesparende og fleksibelt. Dette gjør at IT-avdelingen slipper å bruke tid på daglig drift og kanfokusere på områder som differensierer bedriften og skaper konkurransekraft.

Datametrix har hovedkontor på Helsfyr i Oslo, med avdelingskontorer i Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø, Ålesund og Drammen samt datterselskapet Daxcom i Sverige med kontorer i Stockholm og Gøteborg. Selskapet har 380 ansatte, og omsatte for 1,1 mrd i 2013. Datametrix er heleid av Telenor, og ligger under divisjonen Business Norway i Telenor Norge.