Cornelius Sjømatrestaurant

Cornelius Sjømatrestaurant:

Cornelius er en førsteklasses sjømatrestaurant i moderne lokaler. Restauranten ligger idyllisk til i sjøkanten på en holme, med spektakulær utsikt til fjord og fjell, sjø og skjær, båter og skip. Her legger sjarken til kai med dagens fangst, og dykkerne kommer opp med de flotteste råvarer. Inspirert av dagens vær tilbyr Cornelius sin berømte meteorologiske meny med sjømat og tilbehør av utsøkt kvalitet, tilberedt med nyskapende matlangingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat.

Vi har totalt 370 sitteplasser, fordelt på 6 ulike lokaler. Vi dekker opp til alle anledninger og skreddersyr arrangement etter ditt behov. Vårt største lokale kan ta inntil 140 gjester i bankett og 120 konferansedeltakere i klasseromsoppsett. Det er også muligheter for overnatting for inntil 12 gjester i Holmens eget feriehus.


Kontakt oss for et uforpliktende tillbud og kreative innspill til ditt neste arrangement!

Restaurant 1877:

Mat med kjærlighet og kunnskap!

Et måltid på Restaurant 1877 er tilberedt med kjærlighet og kunnskap. Våre menyer er bygget på sesongens beste råvarer og kokkenes nære forhold til lokale leverandører. Videre har vi stort fokus på norsk matkultur, og vi lar oss da særlig inspirere av det vestlandske jordbruket. Bergen er kjent for kraftige væromslag og fuktig klima, og sesongsvingningene lokker frem mange spennende smaker og råvarer. Å oppleve både vår, sommer, høst og vinter på en og samme dag er ikke uvanlig her i Bergen. En utfordring synes mange – på vårt kjøkken lokker det frem kreativitet, inspirasjon og mangfold. Det er viktig for oss at hver rett gjenspeiler gode opplevelser og har en helt egen historie.

Restaurant 1877 har kapasitet for inntil 70 gjester i hovedrestauranten. Det er også mulig å leie Raadmannens Bestestue som privat lokale enten for middag eller møtevirksomhet. Kapasitet inntil 32 gjester.

Hjertelig velkommen hjem til oss!


Andre kontaktpersoner