Schibsted

Schibsted er en pådriver for uavhengig journalistikk, samt effektive og trygge markedsplasser - den enkleste veien til det norske folk. 

Her i Bergen består vi selvsagt av Bergens største mediekanal i Bergens Tidende, som har flere abonnenter enn noensinne og 236.000 dokumenterte lesere per dag. Men vi er like mye Finn.no, VG, e24, SYSLA og mange flere merkevarer, som bergenserne og det norske folk bruker som en del av sin hverdag.

Vi har over 45% av all trafikk og 50% av alle annonsevisninger på norske nettsider per dag. Dette gir oss muligheten til å være både stor, spiss og smart når vi jobber sammen med våre kunder.

Vi har mange styrker vi ønsker å løfte frem, her er de seks sterkeste:

-      Dekningen på 86% vi har i Norge per uke, men og dekningen vi kan gi i både isolerte geografiske områder og i de snevreste målgruppene.

-      Vår Kontekst som er 100% trygghet for merkevaren din

-      Schibsteds sin Unike datasom vi bruker for å få mest mulig effekt av hver krone

-      Vi har Premium merkevarebyggende formatersom vi vet fungerer best i våre medier

-      Vi er markedsleder på Viewability,  de annonsene du har hos oss - de blir sett!

-      Vårt varelager har vi Kontroll på, noe som gjør at en annonsør i Schibsted sine kanaler ikke vil bli utsatt for svindel

Vårt verdiforslag inneholder ikke bare distribusjon av ditt budskap, men også rådgivning for at du som samarbeidspartner skal nå dine målsettinger, vi kan hjelpe med produksjon av materiell. Vi har Norges største internettpanel og en massiv verktøykasse for analyse og dokumentasjon både før under og etter kampanjer, samt i forbindelse med alt fra spesifikk bransjekunnskap til makrotrender.

Alt for å kunne gi kundene våre mest mulig igjen for pengene de bruker hos oss.


Andre kontaktpersoner