Bergen Sentrum

Bergen Sentrum – Vestlandets største senter for shopping, servering, kultur og opplevelser!

Bergen sentrum er bergensernes klare førstevalg når det gjelder shopping, servering, kultur og opplevelser. Årsomsetningen innen handel og servering alene ligger på godt over 7 milliarder kroner. I tillegg er det et yrende kulturliv, og et stort og variert overnattingstilbud.

Den vakre byen vår ligger omkranset av de flotteste kulisser man kan tenke seg, og byens allmenninger, strøk og smau oser av historie og særpreg.

At tilbudene i Bergen sentrum blir hyppig brukt er helt avgjørende for at vi også fremover skal ha en variert, mangfoldig og spennende by. Jo mer du bruker sentrum, jo mer spennende blir det. Kos deg i sentrum så ofte du kan!

Selskapet Bergen Sentrum AS har ikke erverv som formål. Formålet for selskapet er å sikre og videreutvikle rammebetingelsene for næringsdrift i Bergen sentrum. Selskapet skal være en samarbeidspartner mellom Bergen kommune og næringslivet i Bergen. Bergen Sentrum AS skal skape økt kommersiell aktivitet og arbeide for å få flest mulig mennesker til å bruke og besøke sentrum, sikre et bredt kulturtilbud, bidra til at estetiske hensyn ivaretas, samt medvirke til bedre tilgjengelighet til og mellom byrommene. 

Bli gjerne byVENN – helt gratis!  Send BYVENN til 2242 eller klikk her.


Andre kontaktpersoner