Om Bergen Base Camp

BergenBaseCamp – Exin.no

Exin.no AS er en av de ledende selskapene innenfor aktiviteter i og rundt Bergen. I 2006 ble BergenBaseCamp et begrep innenfor firmaet og i løpet av 2009 ble det til vår merkevare.

Vår målsetting/virksomhetside er å tilrettelegger for trygge, miljøvennlige og inspirerende aktiviteter. Vi er opptatt av å begeistre våre kunder – enten det er blåtur for firmaet, vennegjengen, familien, skoleklassen eller en enkel turist.

Vi er også bevisst på miljøet, og verdsetter balansen mellom bruk og vern av naturen. EXin.no AS er plukket ut som en pilot-bedrift i utviklingsarbeidet for bærekraftig reiseliv og geoturisme. Programmet er en felles satsing mellom Innovasjon Norge, Norges forskningsråd og SIVA.

Vi arrangerer egne aktiviteter, og i tillegg tilbyr vi samarbeidene aktørers aktiviteter i og utenfor Bergen, blant annet rafting, brevandring og rundturer på vestlandet.

1. mai 2009 åpnet vi fjellbutikken på Ulrikens topp der vi selger kioskvarer, klær og fjellutstyr, og souvenirer. Ulriken er også blitt hovedarenaen til våre aktiviteter, men vi bruker også andre steder som blant annet Fløien og Fjordslottet.

Gründeren av firmaet, Anne Gunn Rosvold, har bakgrunn som utøver innen ulike aktiviter som klatring, fallskjermhopping, ski, kajakk, breturer, ekspedisjoner m.m. I tillegg deler hun de samme kjerneverdiene som firmaet står for. I 2009 mottok hun Gründerprisen for innovasjon og nyskapning, "Fredrikke Qvam Prisen 2009".

Våre kjerneverdier

Våre ansatte har stor kompetanse om våre aktiviteter og har mye erfaring. Dette bidrar til økt glede fordi vi kan gi gode råd om relevante aktiviteter, utstyr og bekledning. I tillegg gir det grunnlag for vår neste verdi, nemlig trygghet. Vi vektlegger sikkerhet, slik at det skapes et miljø hvor flere kan ta del i naturopplevelser og aktiviteter. Vi tenker mye på miljøet og den lokale naturen og har et sterkt fokus på å ta vare på omgivelsene og beholde den lokale natur- og kulturhistorien. Utvikling er også et viktig begrep hos oss. Vi ønsker å utvikle oss kontinuerlig slik at flere kan finne inspirasjon gjennom våre aktiviteter.