Akvariet i Bergen

Et møtested besøkende og deltakerne garanter kommer til å huske!

Akvariet i Bergen har over 50 små og store akvarier hvor man kan se mange av de fascinerende skapningene som lever under havoverflaten. Du kan og møte  slanger, krokodiller, edderkopper og skilpadder fra litt varmere strøk i vår tropiske avdeling. Hver dag kan publikum være med å se når pingvinene, oterene og sjøløvene får mat og trenes. Det skjer noe hver time på Akvariet!

Blir man sulten så har Biologen Akvariet alltid noe godt på menyen, eller man «grabber» noe med seg i farten fra mattorget. Gavebutikken på Akvariet er åpent 7 dager i uken, 361 dager i året. Perfekt om du har glemt å kjøpe en gave!

Biologen Akvariet er vår samarbeidspart både på dagtid og under arrangement og selskap. Akvariet er i tillegg til å være en dyrepark/akvarium stedet for selskap eller møter. Rotunden, det runde rommet “under havet”, gir en fantastisk ramme for et selskap eller event. Våre kokker har bred erfaring innen sjømat. Menyen er inspirert av sesongen vi er i og det havet har å by på. Hovedfokuset er sjømat, men de serverer og deilige kjøttretter. Kinosalen vår passer bra for frokost- og ettermiddagsmøter for inntil 107 personer. 

Det skjer alltid noe på Akvariet, velkommen!