Akvariet i Bergen

Et møtested besøkende og deltakerne garanter kommer til å huske!

Akvariet i Bergen har over 60 små og store akvarier hvor man kan se mange av de fascinerende skapningene som lever under havoverflaten. Her finner man miljøer hentet fra saltvann, ferskvann, tropisk saltvann og tropisk ferskvann. I 2016 åpnet Akvariet et stort havakvarium som kan sees fra utsiden og innsiden hvor stor fisk fra norskekysten lever, f.eks. kveite, lange, torsk og sei. På Akvariet kan man og møte  slanger, krokodiller, edderkopper og skilpadder fra litt varmere strøk i vår tropiske avdeling. Hver dag kan publikum være med å se når pingvinene, selene og sjøløvene får mat og trenes. Det skjer noe hver time på Akvariet, samt filmer vises i kinoen. 

Ønsker våre gjester en matbit når de besøker Akvariet så er det og mulig. Biologen Akvariet er vår samarbeidspart som driver kafè- og brasseriet samt selskapsdriften her på Akvariet. Biologen Akvariet gir deg en rustikk og god matopplevelse. Våre kokker har bred erfaring innen sjømat. Menyen er inspirert av sesongen vi er i og det havet har å by på. Hovedfokuset er sjømat, men de serverer og deilige kjøttretter. Kokkene våre vil lage få, men gode retter av sesongens råvarer med entusiame, glede og en smule galskap. En liten «pause» kan du nyte i brasseriet eller ute i det fri.   

Arrangement og selskap Akvariet er også stedet for selskap eller møter ettermiddag og kveld. I Rotunden, det runde rommet “under havet”, kan du holde et selskap med det lille ekstra. Vi kan skreddersy arrangementer og selskap på kveldstid for 20-1200 mennesker. Rotunden som selskapslokale er med å gi en flott ramme rundt et arrangement og vi kan love at gjestene får hilse på andre hyggelige gjester som ikke er så vanlig i selskapslivet ellers. Noen av dem kan virke hardhudet, men de er gode på bunnen (havbunnen, altså). Kinosalen vår passer bra for frokost- og ettermiddagsmøter for inntil 107 personer. 

Det skjer alltid noe på Akvariet, velkommen!


Andre kontaktpersoner