ABACON Økonomi AS

Om oss
ABACON Økonomi er et autorisert regnskapskontor som ble etablert vinteren 2018. Vi holder til på sentrumsnære Fjøsanger i Bergen, med gode parkeringsmuligheter og god offentlig transport til kontoret.

Selskapet drives av Anne-Berit Henriksen og Håkon Hansen som har en visjon om å være innovative i driften, og alltid søke de beste og mest effektive løsningene for deg som kunde.
I tillegg er Kristian Jæger aksjonær i selskapet.  Selv om vi er et nyetablert selskap, har vi til sammen 50 års erfaring fra regnskaps- og databransjen. Våre ansatte er autoriserte regnskapsførere med blant annet bakgrunn fra Økonomiforum Bergen AS.

Vi i ABACON fokuserer på personlig kundekontakt, og du som kunde vil få en dedikert regnskapskonsulent som har ansvar for alle oppgaver, og som blir ditt kontaktpunkt mot oss. Ved utstrakt bruk av teknologi skal vi være kostnadseffektive uten at det går utover kvaliteten i vårt arbeid, og vi skal bruke tid der hvor det er mest verdifullt for deg som kunde.

Vi anvender Visma Business som produksjonssystem og legger til løsninger ut fra kundene sitt ønske og behov. Vi tilbyr løsninger på følgende systemer/plattformer:
 
Visma Business
Visma Dokumentsenter
Visma Rapporting
Visma Lønn
Visma eAccounting
Akelius årsregnskapssystemer
Betalingsløsninger via www.zdata.no

Ved etablering av kundeforhold får du en egen mailadresse fra oss. Her sendes alle bilag og lignende, og de vil da bli automatisk håndtert hos oss. Denne løsningen er rask og begrenser feilkilder.

Målsetningen vår er å være en solid partner for våre kunder, og vi har et stort fokus på bruk av teknologi for å kunne produsere mest mulig effektivt. I tillegg ønsker vi å være en kompetent samtalepartner i forhold til de spørsmålsstillinger som faller naturlig under vårt fagfelt.


Andre kontaktpersoner