Relasjonstur til Brighton

"The Road to Sussex" - Veien til suksess

Programmet til Brighton begynner å ta form. Michael Jørgensen fra Olympiatoppen er med oss også i år og han er konferansier og foredragsholder. Vi har med oss noen spennende kandidater til å snakke om de ulike tema og problemstillinger man ofte møter som leder i jobben med å lykkes med de målsettingene man har.

Så er vi veldig glad for å ha med oss Christine Hope på denne turen - vår alles kjære komiker som i en årrekke har gjort seg bemerket på landets revyscener. Hun skal bidra både under det faglige programmet og under festmiddagen. 

Tirsdag blir det team-building på tvers av bransjer med Greenhat People. Og det blir "Walk And Talk" tur gjennom Devils Dyke - et flott område å spasere og nyte vakker natur og storslått utsikt. Her må alle skaffe seg en tur date! Altså, denne turen legger opp til mange muligheter til å møte andre mennesker både på det profesjonelle og det menneskelige plan. 

Faglig program: 

"The Road To Sussex - Veien Til Suksess": Hvordan bli en suksessfull leder.

Session 1: 

Lederskap og Kultur v/ Yvonne Torgersen Hetlevik, Daglig Leder HLM Arkitektur

"Kultur slår strategi - og en god kultur trenger en tydelig leder" 

Yvonne var ikke "den fødte leder", hun måtte lære seg det fra bunnen av, ofte på den harde måten. Hennes leder filosofi går ut på å bygge som lag og samtidig være opptatt av enkeltindividet. Hun sier "medarbeidene våre trenger nødvendigvis ikke mer i lønn, men de trenger oftest mer oppmerksomhet"Session 2:

Motstandskraft v/ Bente  Hartvedt Ringstad, Direktør Den Nasjonale Scene

"På veien mot suksess møter du motstand. Du trenger robusthet, styrke og motstandskraft for å takle den"

Bente har opplevd masse av både suksess og motstand. Hun snakker om "gevinsten ved å stille krav, og gi ansvar". Samtidig mener hun også at "stor takkhøyde er en illusjon", at ledere generelt ikke er så tøffe som de tror de er. Bente er ærlig, direkte og tydelig, og hun har lykkes med det, i godt selskap av "en storm eller to", som hun selv uttrykker det.Session 3:

Perform on Demand og Prestasjon v/Christine Hope

"Å prestere kveld etter kveld, forestilling etter forestilling krever sin dame". 

Christine Hope lever med høye forventninger dag ut og dag inn. Å skape uforglemmelige øyeblikk, på kommando, kveld etter kveld, uke etter uke, krever noe helt spesielt. Og hun er spesiell. Christine deler av seg selv og forteller om "å stå i det", å vise mental styrke og samtidig eksponere sin sårbarhet.


Session 4:

Mål og Konsekvenser v/ Michael Jørgensen, Olympiatoppen

"Å sette mål og skape energi - mål må være added value" 

Michael Jørgensen snakker om å sette seg mål, og hvilke konsekvenser det får. Michael binder dagen sammen, krydret med tanker og historier fra prestasjonsverdenen innen idrett. Han gir et innblikk i hva det vil si å hele tiden være i utvikling, sette seg mål, og hvordan takle suksesser og nederlag.Session 4: 

Mentimeter konkurranse 

  • Relasjonstur til Brighton

    04.06.2019

    08:00 - 00:00

    Brighton

    Påmeldingsfrist: 03.05.19