Oslo Business Forum 2019

Nordic Arena har nå gleden av å invitere deg til "Digital Leadership", Oslo Business Forum sin neste konferanse, med over 2.000 av de fremste næringslivslederne i Norge. Vi har, sammen med Oslo Business Forum, laget et skreddersydd opplegg for medlemmene av Nordic Arena med egen middag og lunsj, hvor vi blant annet får eksklusivt besøk av den verdenskjente CNN-reporteren, selveste Richard Quest. 

3. - 4. april drar vi til Oslo på konferansen Digital Leadership. Her samles bedrifter fra alle Nordic Arena nettverkene til en spennende kveld med påfølgende konferanse.

Inkluderer:

•Hotell -3-4. april

•Middag med «guest speaker» Richard Quest eller annen fra main stage og egen underholdning

•Konferansen 4. april

•VIP lunch med guest speaker

•Webinarer/presentasjoner fra foredragene

•Alle nettverkene i Nordic Arena

Pris 6.990,- inkludert alt.

Oslo Business Forum vil bli brukt som en nasjonal møteplass for de ulike nettverkene i Nordic Arena. I tillegg er dette en fantastisk B2B-arena for å knytte nye kontakter og skape business. Det som virkelig har gjort møteplassen til Oslo Business Forum unik, er kvaliteten på deltakerne som kommer på konferansene. Her treffer man verdifulle kontakter som sjelden deltar på liknende arrangementer i Norge. For å nevne noen, så deltok profiler som Petter Stordalen, Petter Varner og Fredrik Skavlan på sist konferanse som deltakere.

Vil du skape en vinnende organisasjon de neste årene? Vil du knytte verdifulle kontakter med noen av de fremste næringslivslederne, gründerne og investorene i Norge? 

Da burde du melde deg på dette arrangementet sammen med Oslo Business Forum og Nordic Arena!


  • Oslo Business Forum 2019

    03.04.2019

    00:00 - 00:00

    X Meeting Point

    Påmeldingsfrist: 20.01.19