Ledsagersaften 2017

Program som følger:

18:00 Vi møtes i Storm Bar for en velkomst hvor vi serverer og presenterer Storm Bar sitt nye øl "«Storm Brygg» og «Storm Slurk» - gjerne ledsaget av noen gode, salte pølser og snacks. 

Foredrag av Rune Midttun, bryggerimester fra Voss Fellesbryggeri; "Mikrobryggeri - en trend som er kommet for å bli"? Vi får høre historien til bryggeriet og hvordan Storm Bar og Kjøkken endte opp med å brygge sitt eget øl.

19:30 Vi går ned på Lille Ole Bull for premieren på Tine Taule sin splitter nye forestilling som heter  «En sangerinnes bekjennelser», presentert av Stageway.

20.45 – Vi trekker opp i Storm Kjøkken hvor det står klart deilig mat og drikke. Og siden de nå har bygget egen bardel i restauranten så kan vi benytte hele lokalet så lenge vil.

Her er litt om forestillingen:
Artisten, musikeren og skuespilleren Tine Taule, har i 20 år trollbundet sine tilhørere med sin store soul-stemme og varme karisma. Tine har nå laget en musikalsk forestilling som tar utgangspunkt i hennes eget liv og karriere. Alle som har vært så heldig å høre henne synge med Dancing Kings, eller sett henne i «Utesegler» sammen med Helge Jordal, vet at denne forestillingen blir noe å glede seg til. Hun har nå fått med seg regissørene Hilde Sol Erdal og Arvid Ones, som blant annet har stått bak forestillinger med Ylvis, Kvinner på Randen, Marit Voldsæter og Christine Hope. Med seg på scenen har hun sine eminente musikere Kai Taule (bass og vokal) og Christian Øvreaas (tangenter).
Likte du forestillingen «Musikk e kome for å bli» med Heine Totland og Gisle Børge Styve, er det overveiende stor sannsynlighet for at dette er en forestilling etter ditt hjerte. 

Topp stemning med andre ord, helt i Nordic sin ånd. Vi tenker også at det er kjekt med noe helt nytt som ingen har sett før!

  • Ledsagersaften 2017

    19.10.2017

    18:00 - 23:00

    Ole Bull Huset

    Påmeldingsfrist: 18.10.17