Ledsagersaften

I år som tidligere er partnere, ektefelle, samboer og/eller kjæreste også hjertelig velkommen! Etter noe godt i glasset og litt mat, samles vi i Lille Ole Bull for litt faglig påfyll før vi flytter inn i Ole Bull Scene der "Bergensbølgen" står klar på scenen med sitt show. Bergen har alltid levert morsomme folk, og den siste leveransen heter BERGENSBØLGEN!Bergen er jo Norges morsomste by, og de morsomste i Bergen akkurat nå heter Vidar, Grim, og Christoffer!

Vidar Hodnekvam er stril på sin hals, en munnrapp knarviking som med humor som våpen har kjempet seg opp på Norges største scener. Med ironi og en unik evne til å finne det morsomme i det dagligdagse har Vidar fort kommet seg opp i toppsjiktet av norsk humor.

Grim Moberg er en flyktning fra Voss som har gjort bergenser av seg og blitt en komiker du sent vil glemme. En omskolert skuespiller med musikalske ferdigheter som har masse strenger å spille på.

Christoffer Schjelderup er primus motor i bergensk standup de siste ti årene. En kompromissløs komiker, som ikke er redd for å sparke i alle retninger, alltid med en skarp brodd og et djevelsk, sjarmerende smil.

Ikke gå glipp av det neste, store humorfenomenet fra vest. Ylvis, Raske Menn og Kvinner på randen har i godt over ti år underholdt hele Norge, nå er tiden kommet for at Bergensbølgen skal skylle over det ganske land og erobre oss med sin humor. De er smarte, de er skarpe og de er den nye storsatsingen fra Elina Krantz og Stand Up Norge.

Velkommen til årets LEDSAGERSAFTEN sammen med Nordic Arena og show på Ole Bull Scene!

  • Ledsagersaften

    22.10.2015

    17:30 - 22:00

    Ole Bull Huset

    Påmeldingsfrist: 20.08.15