Julelunsj

Vi skal ankomme Bølgen & Moi kl 12:00. Her vil vi bli ønsket velkommen av Odd-Magnus Solmunde og Trond Moi. Mesteren skal selv lage maten for oss denne dagen, så dette blir en ekslusiv og spennende smak på hans kokkekunst. Han vil også fortelle litt om Bølgen&Moi, om hvordan de har vokst frem og hvordan de jobber og tenker. 

Vi får deretter et spennende foredrag av Remy Atle Bilsback, kundemegler på valuta og renter i Sparebanken Vest.  Tema for dagen er "Hva skjer med oljeprisen, og hvordan påvirker dette regionen"? 

Remy Atle Bilsback

Bilsback er utdannet siviløkonom fra Arizona State University i Tempe Arizona. Han har jobbet innen finans, bank og industri (Nera ASA) siden 1997, og med valuta og rente handel og de utfordringer det kan ha på en bedrifts kontantstrøm.

I dag jobber han med bankens bedriftskunder. Hjelper kundene (kundenes sparringspartner) med å avdekke valuta og renterisiko, og forsøker å finne verktøy som kan hjelpe bedriftene med å dekke av evt fremtidig risiko ved rente og valutakurs endringer. 

Kanskje dukker det opp en overraskelse under måltidet?

Vi avslutter på Harbour Cafe & Restaurant hvor vi kan fortsette den gode samtale og dele ideer videre med en drink eller juleøl i baren. Vi har reservert plasser for hele gruppen hos vårt nye medlem!

  • Julelunsj

    05.12.2014

    12:00 - 16:00

    Bølgen & Moi

    Påmeldingsfrist: 18.01.19