Frokostmøte Media City Bergen

HENRIK AASE - et inpirasjonsforedrag fra mannen som siden 1998 har utarbeidet og gjennomført ca 2000 kursprogrammer og foredrag med motivasjon som overordnet tema. Dette har resultert i erfaring i hvordan man, på en motiverende måte, kan formidle tanker rundt nettopp motivasjon. Dette har dannet grunnlaget for en finpusset, men annerledes foredragsmodell som baserer seg på humor, innsikt og empati. Det er nemlig gøy å være motivert. Derfor skal det også være gøy å bli motivert.

TEMA: Hvorfor gjør vi ikke det vi burde gjøre? - forskjellen på kunnskap og anvendt kunnskap

ØYULF HJERTENES - sjefsredaktør i Bergens Tidende skal snakke om viktigheten av å være grei med naboen, og ikke slåss med han, for en dag kommer det en virkelig stor fiende og da vil du trenge hans hjelp. Han refererer til dagens Bergen hvor det blir viktigere enn noen gang å stå sammen mot de store multinasjonale aktørene, og ikke slåss oss i mellom. 


TEMA: Naboen er din beste venn - Hvordan vi har gått fra å være konger på haugen og solospiller, til å jobbe mye tettere sammen med andre selskaper rundt oss, og hvor viktig dette blir for oss hvis vi skal lykkes fremover. 

  • Frokostmøte Media City Bergen

    19.04.2018

    08:00 - 10:30

    Media City Bergen

    Påmeldingsfrist: 18.04.18