Aktivitetsdag

Det blir lek og moro for store og små på årets familiedag hos Høyt & Lavt! 

Nytt av året er at det blir muligheter for å ha stands/utstyr på området. Slik kan dere få profilert bedriften og varer/tjenester. Vi vil legge opp til at flest mulig besøker stands gjennom aktivitetsdagen.

Det blir organisert aktiviteter som konkurranse og quiz som engasjerer alle uavhengig av alder. Quiz deles ut ved påseling og svarene finner man i parken. Premiering til vinnerne. Det blir også konkurranse i Madam Felle-tårnet: barn vs voksne

Og så blir det selvsagt klatring i ønsket løype og vanskelighetsgrad!

Bekledning og div informasjon

Ta på fritidsklær som tåler litt røff aktivitet. Joggesko/tursko er egnet fottøy. Ta med regntøy og eventuelt skift om været skulle være usikkert (har ingen betydning for bruk av parken).

Samtlige må fylle ut egenerklæringsskjema (ligger elektronisk på nettsiden). Det krever ingen forkunnskaper for å være i parken. Du får all nødvendig opplæring og vi setter selvfølgelig sikkerheten i høysetet – alltid!

Aktivitetene passer for alle, men om du har rygg- og nakkeproblemer anbefaler vi at du ikke deltar på aktiviteter i parken. Det er ikke tillatt å klatre dersom du er gravid eller over 120 kg. Det er flott å være ute i parken å se på for dem som ikke deltar – en opplevelse i seg selv.

Program

12:00 – Velkommen ved terrassen utenfor Klatrekafeen. Ingen påseling og opplæring før dette.

12:15 – Påseling og opplæring for alle som skal klatre. Klatre i valgfrie løyper.

14:30 – Matservering ved Klatrekafeen. Kyllingsuppe, saft og kaffe.

15:30 – Konkurranse i Madam Felle-tårnet. Barn vs voksne. Trekke vinnere av quiz og utdeling av premier

16:00 – Avslutning av aktivitetsdagen.

17:00 – Seneste innlevering av klatreutstyr.

Meld deg på i dag! Påmelding gjelder alle kontaktpersoner i medlemsbedrifter med familie, dvs ektefelle, barn eller barnebarn.

Dere som ønsker å ha stand må melde dette inn til Trine innen 10.september. 

Vi gleder oss!

  • Aktivitetsdag

    30.09.2018

    12:00 - 17:00

    Bergen

    Påmeldingsfrist: 29.09.18